כתבו עלינו
"אל לנו לשאול: מה דרוש לאדם כידיעה וכיכולת עבור הסדר החברתי הקיים, אלא: מה קיים באדם כנטייה ומה ניתן לפתח מתוכו? אז ניתן יהיה להזרים לסדר החברתי תמיד כוחות חדשים, שיבואו מתוך הדור הצעיר. כך יחיה תמיד בתוך סדר זה, מה שבני-אדם שלמים בנפשם הפועלים בו יעשו ממנו." רודולף שטיינר
איילת רוטה גבאי, מודיעין ניוז, 31.01.2013
מעוניינים שהילדים שלכם ינקו את השירותים בגן? רוצים שהם שיטפו את הרצפה, יכבסו בגיגית, יאפו לחמניות וייצרו קומפוסט? אם עניתם בחיוב על כל השאלות האלו כנראה שאתם צריכים לשלוח אותם לגן האנתרופוסופי בלפיד.
אנחנו כבר היינו
לורן סגל כהן, חדשות מודיעין, גיליון 5, ינואר 2009
"החינוך הפורמאלי, במתכונתו המוכרת של משרד החינוך, אינו מהווה מענה לכולם. יש המחפשים חינוך אלטרנטיבי מתוך רצון לטפח אצל ילדיהם צדדים נוספים או לחלופין, לחנך אותם בשיטה שונה. החינוך האנתרופוסופי מספק לחלק מההורים דרישות אלו. מבלי לעודד תחרותיות והשגיות, כאשר הדגש הוא על הדרך ולא רק על המטרה, רואים את הילד כשלם שעתיד להפוך לאדם חופשי במלוא מובן המלה."
איילת רוטה, Mnews 17/3/2008
"אחד משלושת בתי הספר האנתרופוסופיים היחידים בארץ פועל ליד מודיעין, בצריף חמים בנאות קדומים. בבית הספר ה"צומח" יש כרגע רק כיתות א' ו-ב', אך הצוות בטוח שזו רק ההתחלה. עם הכרה של משרד החינוך אך כמעט ללא תקציבים, ועם הרבה אמונה בלב (ההורים). אז איך לומדים בלי מבחנים, בלי קריאה בכיתה א' ועם גישה מוסיקלית-אמנותית לכל דבר? התשובות לפניכם"
מורי כיתה א‘ בחינוך ולדורף, שנת הלימודים התשע“א
דן דיימל / טל גליק אדם עולם, סתיו 2010
ירון זנבל, בן 42, נשוי+3. מלמד במסלול האנתרופוסופי בבית הספר הממלכתי בבן שמן, המשרת את אזור מודיעין. למד מדעי בע"ח והוראת המדעים ובשנים האחרונות הוסיף לכך חינוך ואנתרופוסופיה בסמינר ”זומר“ ברמת גן. לפני שפנה להוראה עבד בחברת היי-טק. ”אאחל שניצור יחדיו –ילדים, מורים והורים – כיתה מלאה בשמחה“.